jennyylarson

Bra helg!

Kategori: Allmänt

Haft en REDIGT bra helg! :D
 
I fredags blev det Patrick Wolf i Hagakyrkan med Nicklas, Camilla, Jonas och Sandra. Han var helt sjukt grym och det bara hur bra som helst.
 
I lördags blev det först mary-kay party hos Linda med Camilla, Sara och Elin. Mycket trevligt. :) Elin begav sig hemåt och så hämtade vi upp min Elin istället. Vi satte oss på tåget med Linda, Sara och Camilla mot borås och lagade tacos hos Camilla. Sedan gick jag och Elin över till Emilia och Anna där en så kallad mustaschfest väntade. När man kom dit fick man helt enkelt varsin mustasch att ta på sig. Det var väldigt kul eftersom alla såg väldigt roliga ut och eftersom jag inte kände killarna någonting alls så blev det väldigt avslappnat helt enkelt. Alla var jättetrevliga och det verkade som att alla hade väldigt roligt. Vi spelade lite sällskapsspel och sedan blev det utgång till XoY. Tycker verkligen inte om det stället och önskar verkligen att vi hade gått till ett annat ställe men jaja, det var inte outhärdligt i alla fall. :P
 
Igår gick vi i lite affärer och åt på max med Camilla och tjejerna från kvällen innan. Köpte inget men det var skönt att bara gå och kolla på grejer. :)
 
Idag blir det promenad med Lizzie och förhoppningsvis plugg. :)
 
 
 
 
Jenny
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: