jennyylarson

Ett helt vanligt inlägg.

Kategori: Allmänt

Ojdå, det blev längre än tänkt sen sista inlägget.. Hade ju faktiskt tänkt börja bli lite aktiv men jag får starta på nytt igen då.

Okej, min senaste vecka!

Onsdag - Jag och Bea tog roadtrip till Johannes i Grästorp där vi tjötade, såg när han spelade datorspel och bara satt.

Torsdag - Estetkväll hos Filippa och Tommy. Vi blev allt ett gött gäng ändå. :D

Fredag - Mys/fest hos Rebecka med Bea, Matilda och självklart Rebecka. Vindrickande, paranormal activity, ölspel och bara konstigheter = Underbar kväll!

Lördag och Söndag - Hjälpte Lizah och David att flytta till ny lägenhet i Lidköping.

Och idag åkte jag hem igen. :) Har alltså vart borta från torsdag - måndag och det börjar bli en vana vilket betyder att jag aldrig träffar min kära far längre. Han jobbar ju i Norge måndag - torsdag och är hemma över helgerna. Måste vara hemma en hel helg snart känner jag, har antagligen inte vart det sen långt innan jag åkte till Barcelona. Ska också ta mig tid att åka och hälsa på Nicklas, Camilla och Cecilia snart. Var allt för länge sen man var där och det blir bara massa löften om att man ska komma och så gör man inte det för pojkvän och vänner kommer i vägen. Får ta tag i allt snart! Ska sätta mig och skicka iväg mitt CV till alla jobb jag kan tänka mig nu också, vill ju flytta hemifrån snart. Är taggad till tusen på det!


Avslutar med lite bilder från veckan :D




Jenny Larson

Glee freak

Kategori: Allmänt

Ja, jag har nog gått och blivit sveriges största glee-freak. Fick igår reda på att ett nytt avsnitt skulle komma ut under natten och fick sedan reda på att de skulle köra min efterlängtade och favoritlåt "Moves Like Jagger" som jag avgudat ända sen den kom ut. Jag kollade nyss på det nya avsnittet då jag skrattade, grät och var helt galen. Det var nog det bästa avsnittet hittills någonsin! :D Så himla bra låtar och ALLT.


Nu vill jag bara ha nästa vecka och ärligt talat så har jag gjort en lista på vilka låtar jag ska lära mig, och dansen till haha.. För att sedan tvinga mina närmaste vänner att lära sig dem och sedan bara uppträda för vem som helst. xD Jag är SÅ JÄVLA TÖNTIG men jag kan inte hjälpa det och ärligt talat så är jag ju väldigt lycklig, varför sluta vara töntig då? ;P


Min man är hemma sjuk och skulle väl egentligen kommit hir imorgon men vi får se om han orkar. Ikväll kommer antagligen Matilda och Bea hit och umgås med mig. Det blir Glee, tv-spel och varm choklad som vanligt. Blir säkert Existenz-titt också som en riktig klassiker! ;) Hoppas nu att Bea kan bara!


Hejhej

Crazy Friday

Kategori: Allmänt

Idag blir det Crazy Friday på Harry´s i Lidköping med sköna vänner. Ska bli billig öl och dans, sedan ska ju Viktor och hans vänner dit också så då får jag tvinga honom att dansa med oss. ;P

Från piratbesättningen ska Elin Kapten Faran Friden, Malin Gojan Babord Palm, Manjula Strybord Träben (eller vad det nu var) med. Wille kanske också följer med och då kan han också få ett nytt piratnamn.

Det var meningen att alla Ninja Turtles skulle med men Matilda kan inte längre och det verkar krångla lite för Bea också. Men Rebecka och jag ska nog ta tag i´t och åka. Sara ska ju trots allt med. :D


Kunde verkligen inte somna inatt, gick och lade mig runt 3 och sen vägrade min hjärna att stänga av så jag tror jag kollade på klockan sista gången vid halv 6.. Gick sedan upp vid 11 och i jämförelse med all sömn jag tagit den senaste tiden så är det INGENTING. Sitter här och mår riktigt dåligt av trötthet, somnar snart.. MEN jag måste ju börja göra mig i ordning om jag ska vara hos Elin kl 16 och äta middag. Uhhu kommer nog dö innan vi kommer till Lidköping. :P


Glee <3



Jenny Larson

Startar igen

Kategori: Allmänt

Kände att det var lite tråkigt att bara strunta i bloggen nu bara för att jag kommit hem fråm Barcelona. Sanningen är ju faktiskt att jag gör rätt roliga grejer, tar roliga bilder och tillbringar mycket tid med min underbara samling av familj och vänner! Så nu tänker jag försöka komma igång igen, och även om ingen läser så känns det ändå roligt att skriva vad man gör här, som en dagbok helt enkelt.

Såå, sen jag kom hem har jag haft fullt upp! Jag har umgåtts med vänner, familj och en hel del med Viktor. Jag har bowlat, vart på kronan och bara chillat helt enkelt. Även om det känns som att jag borde ha väldigt mycket tid över till att söka jobb och ta tag lite i mitt liv så känns det som att mina dagar är helstressiga och jag vill bara vila ut mig innan jag orkar ta tag i något. Sen så har jag ingen aning om vad eller vart jag vill jobba riktigt heller, men det är väl bara att söka allt möjligt antar jag. Jag har funderat en del på Lidköping för det är ändå en stad med det mesta, det värsta är väl att det är en bra bit till min familj och närmsta vännerna fast det går ju bra tåg.. Vi får se vad som dyker upp helt enkelt.

Idag bjöd Johannes in oss till att chilla och äta pannkakor vilket jag, Matilda och Bea inte sa nej till. Jag skulle egentligen lagat tacos kl 6 för mamma men hon hade så ont i ryggen och kunde inte gå in och handla efter jobbet så det fick bli en klassiker - Pizza! Så ca halv 6 kom pizzan, Bea och Matilda också. Så vi åt lite, umgicks och åkte sedan vidare mot Grästorp. Väl framme fick vi inte tag i Johannes först då han tydligen bytt nummer och han har nyligen flyttat så det var lite svårt att hitta. :P Vi fick tag i honom till slut och det visade sig dock att han bara flyttat en trappuppgång bort. Vi gick in i trapphuset och sprang efter Johannes upp, jag gick först och han gick för snabbt för att jag skulle hänga med så jag gissade helt enkelt på att han bodde längst upp så då vandrade vi uppåt och hittade honom inte. Vi ropade och han svarade nerifrån, vi gick skrattandes neråt och det visade sig att vi gått 2 våningar för mycket.. Lite kass att tappa bort honom efter bara första trappan alltså.

Inne i lägenheten var det riktigt snyggt, ganska litet men ändå väldigt öppet. Jag gillade den verkligen! Efter en stund började hungriga magar fråga efter pannkakor och då visar det sig att det bara vart något han sagt!? Vi fick alltså åka och köpa pizza istället till allihop, så dumt, och jag som redan ätit pizza! Jag köpte alltså inte en till men det hade suttit rätt gött med några pannkakor hade det allt. :)

Jaja, nu har jag vart hemma i en timma ungefär och har sedan dess suttit vid facebook, några bloggar och sedan här. Jag har verkligen fastnat i smink, ögonskuggor mest! I Barcelona köpte jag maaassor med ögonskuggor till mig och i julklapp till andra. De fungerar skitbra och jag bara testar olika färger hela tiden! Är riktigt riktigt roligt måste jag säga. Så nu kollar jag på sminktutorialer och olika sminkborstar konstant. Såfort jag får pengar ska jag nog investera i lite nya sminktillbehör. Någon pensel, en coolerstick och en primer hade jag tänkt börja med i alla fall. Synd bara att jag känner mig lite obekväm och uttittad såfort jag har smink på mig, som att något ser fel ut eller är riktigt dåligt gjort bara, haha. Men det börjar kännes lite bättre ändå. :P


Nu får det vara nog, bajbaj!