jennyylarson

Flytt!

Kategori: Allmänt

Igår fick jag konstigt nog lycklarna till ett rum i en studentlägenhet! :D Jag flyttar dit grejer idag och tänkte spendera min första natt där redan. Sjukt spännande eftersom jag inte träffat någon av mina roomies ännu. haha.  Allt flyter på och går snabbt i min värld som vanligt.

Dags att packa klart och bege sig ut i solen. :)

Helg i Uppsala!

Kategori: Allmänt

Precis hemkommen från en skitbra helt i Uppsala! Har vart med familjen, Anneli och Louise och hela deras vänkrets hela helgen. Har tagit en del roliga bilder så ska ta och lägga upp dem imorgon hade jag tänkt. Skriver mer om helgen och tiden sen jag skrev sist då också.

Jenny Larson :D

Its hard to dance with the devil on your back

Kategori: Allmänt

Hallå, har varit på massor med intervjuer och sånt de senaste 2 veckorna och i torsdag fick jag reda på att jag fick jobbet! :D Så imorgon kl 8:00 börjar jag arbeta på Transcom i Borås där jag ska sitta i Tele2 kontantkort kundtjänst. Känner mig lite nervös men har redan bundit lite med stora delar av gruppen så man kommer inte känna sig ensam i alla fall.

Camilla är ju i USA till den 14 Maj också så jag har hennes lägenhet ensam tills dess. Riktigt gött! :D

Jaja, måste nu börja packa och bestämma mig för om jag ska på träning ikväll eller inte. Lutar dock åt att det inte blir det eftersom jag vill komma dit i hyfsad tid så jag kan bara ta det lugnt.


Jenny Larson