jennyylarson

I want to put on my boogie shoes!

Kategori: Allmänt

Ja, jag kom nyss hem överlycklig från jobbet med mitt paket från Nelly. Det innehåller 3 par skor och 2 par byxor men 1 par byxor och ett par skor ska tillbaka eftersom de helt enkelt inte var så snygga. :) Jaja, jag hade vart så jävla avundsjuk om någon annan hade lagt upp dessa bilder så måste bara göra det! Haha

"Forget Your Boyfriend" - Nelly 599:-

"Zelda" - 207:-


Är verkligen hopplöst förälskad i båda skorna och byxorna men dem får ni ingen bild på idag. :)

Jenny Larson

Slice like a ninja, cut like a razorblade!

Kategori: Allmänt

Hallåå där! Har vart helt prylgalen i en hel vecka och ett stort paket från Nelly är påväg hemåt nu. Sedan ett mindre paket med lite bilder som jag beställt, man får ju passa på när man får 50 kort "gratis" och bara behöver betala portot. :) Här nedan är mina nya grejer sen i lördag och är supernöjd! Är nog mest nöjd med mitt älskade vinglas haha, hittade det på jobbet och kunde inte stå emot. :D Tänkte direkt på cougar town och Jules "Big Carl" vilket jag också döpte min till, kan dock ändras eftersom jag finner det smått svårt att säga fler gånger på raken. (När jag nu skulle behöva göra det.)
Invigde det nyss med en liten skvätt vin men eftersom det var mammas och pappas så fick det bli hallonsoda efter det, haha. Hade faktiskt lovat mig själv att bara dricka ur honom när jag är ensam och ska dricka vin i min ensamhet, alltså inget annat än vin heller men får nog strunta i den regeln. Jaja här är bilden.


 

Jenny Larson

 

Uppehåll

Kategori: Allmänt

Har haft ett litet uppehåll nu men har bara inte orkat skriva något. Tränar på och jobbar som en gnu, inte mycket ork kvar till annat än att borsta tänderna och lägga sig i sängen. Här är i alla fall lite bilder från senast.

Mys hos Manjula med Malin och Elin. :) 3-rättersmiddag också!


Cecilias 30års-kalas i lördags.

Det blev en del folk ändå. Mycket trevlig dag. :)

 

Jag hade egentligen inga planer till resten av kvällen men Elin smsade när jag var på väg hem och bad mig hänga med henne, Manni och Clara till golfen vilket jag då gjorde. :P Det var trevligt men eftersom jag inte blev onykter på det jag drack så var det inte superkul såklart och jag åkte hem tidigare än planerat. Jag hade också lånat ett par klackar av Elin i kanske 20 minuter när vi gick till ICA som jag sen fick byta då alltså eftersom det kändes som att mina trampdyner sprack. Kunde knappt gå och såg snart att jag fått ENORMA blåsor under båda fötterna. Fick ta mina platta skor ändå och haltade runt inne på golfen haha. Så nu har jag knappt kunnat gå och stå sen i lördags men det blir träning idag ändå, gött!

 

Jenny Larson

 

Påskhelg, fredag

Kategori: Allmänt

Eftersom det är påskvecka så är de flesta träningspassen inställda, vilket SUGER! Har precis börjar komma in i det och tycker faktiskt det är skitroligt. :) Tränade Core i onsdagmorses och skulle vart Yoga på eftermiddagen men den blev inställt eftersom det var för lite folk anmälda. Jaja, nästa pass verkar bli Core på onsdag igen, sedan yoga på eftermiddagen, cirkelträning på torsdag, på fredagen blir det 3 pass på raken, Flat ABS, Pilates och Box, lördag ska jag försöka träna också, Salsafitness och Styrka i grypp mellan 9 - 11. Sedan såklart Bodytoning på söndagen. :) Haha kommer vara helt död men det känns så himla bra att komma i form så ont i varenda muskel får faktiskt gå.

Ska börja städa nu så att vi hinner klart med allt till kl 17 då hela familjen kommer hit. Lär bli trevligt och mysigt, hoppas på att få spela lite sällskapsspel när man väl är ganska många. ;)

Hejhopp, dags att dra.

Jenny Larson

Bangers, beans & mash!

Kategori: Allmänt

Ska in på ett "body toning" träningspasn snart och jag har redan världens träningsverk i vaderna. Haha får hoppas det funkar ändå. Får väl göra så gott jag kan. Det är det tredje passet nu sen jag skaffade terminkortet i tisdags så det känns riktigt bra! :D

Helt inne i Russel Brand just nu, så himla rolig! Jaja, dags att äta och packa. Adios


Jenny Larson