jennyylarson

Cough syrup

Kategori: Allmänt

Blev visst ett pytteuppehåll där. Har varit slö i ett par veckor nu och nu börjar det bryta ut ordentligt. Kan knappt gå ner i trappan och orkade inte ens hälla upp dricka till mig själv. Nyser konstant, tur att det bara rinner i näsan ibland i och för sig. Vaknade med migrän och det har hållt i sig hela dagen trots tabletter. Hoppas jag blir frisk snart. :)

Blivit mycket tv, serier och datorspel nu när jag inte orkar något annat men jag är inte väldigt rastlös i alla fall och det är väl det värsta med att vara sjuk vanligtvis.

Köpte ett piano igår med mamma och pappa i Borås. Ett riktigt fint, helt nytt elpiano för 3500:-. Det låter skitbra och är supergött att spela på. Sååå skönt att äntligen fått hem ett, har varit extremt taggad på att börja sjunga ordentligt igen så jag söka till Glee i sommar. ;P Haha.. Känner att det är värt ett försök, hade ju varit helt galet om man fick vara med.

Ska fortsätta med datorspel nu denna fredagskväll. Tack och HEJ!


Life is to short to even care at all
Im losing my mind, losing my mind, losing control
These fishes in the sea they are staring at me
A wet world aches for a beat of a drum

Life is to short to even care at all
Im coming up now, coming up now, out of the blue
These zombie's in the park they are looking for my heart
A dark world aches for a splash of a sun


Life is to short to even care at all
Im losing my mind, losing my mind, losing it all



Hade velat vara på en sån här fest, hur underbart hade inte det varit? :D



Jenny Larson

Jobbsökande

Kategori: Allmänt

Japp, som rubriken så sitter jag och söker jobb. Har fått några email från föregående sökta arbeten där jag fått ett "Nej." Det drar verkligen inte ner mig, det får mig bara att vilja hitta nya jobb att söka vilket känns bra. :)

Kom på att jag trivdes rätt så bra i att vara borta i bara 1-2 månader från Sverige, bara jobba och leva livet. Vill inte tillbaka till Barcelona och så fick jag ett tips från Manjula att söka till Langley. Där behövs ingen direkt erfarenhet och man får jobba som till exempel diskare, receptionist, reseguide eller servitris. Jag har alltså där och jag hoppas verkligen på svar. :) Hade vart helt underbart. Och Langley betalar ju faktiskt boendet så jag behöver ju inte bli av med en förmögenhet igen. Manjula har ju också sökt såklart och jag hoppas vi kan åka dit tillsammans. Har också bett Viktor att söka för det vore SÅ roligt om han kunde vara med också. :D

Ska söka vidare nu, laga mat antagligen och bara slappa framför tvn som vanligt, med min onda hals och slöa kropp.

Jenny Larson

Hear my thoughts in every note

Kategori: Allmänt

Kan verkligen inte stänga av mig hjärna, det är helt stört. Såfort jag är ensam så går den på högvarv och jag blir bara förbannad, ledsen och känner mig orolig över ALLT. En av de värsta sakerna just nu är väl att jag inte har fått mina pengar från lägenheten i Barcelona ännu och lånar mer och mer pengar av mamma och pappa bara för att kunna leva lite. Har nog levt på ungefär 600:- sen jag kom hem från Barcelona och då räknar jag in det jag lånat. Fyfan, behöver verkligen betala mina räkningar och vill bara bli av med mina "småskulder". Som för fylleskjuts eller lagningen av min hårddisk. :( Det är mycket och samtidigt inget som pågår i mitt liv just nu. Känns det som i alla fall..

Brukar alltid ha några ämnen min hjärna kan byta till när den blir lite överbelastad men nu fungerar inget. Inte ens mitt bästa kort, gosh. Får bara konstig ångest och måste springa till närmsta människa och försöka starta konversation. :P Och har jag inga serier kvar att titta på så har jag inte mycket val än att bara sitta här och stirra. Har några vampire diaries avsnitt med mera men jag klarar nog inte att se det nu, det måste vara glatt och komedi. Sånt som gör en lyckliiig! :D

Gnällgnällgnäll.

Jo men bättre att gnälla på bloggen där ingen behöver läsa det istället för att göra alla deprimerade med tråkiga "problemhistorer". :P

Vill bara sitta på en stekvarm strand med alla jag vill ha där, simma med sköldpaddor och fiskar. Hur gött låter inte det? :) Det verkar bli Thailand eller Maldiverna i November/December med mamma och pappa i alla fall. LÄNGTAR, och hoppas jag har råd att åka med då. :)


Har idag vaknat hos Viktor, åkt på roadtrip till Herrljunga och gått till tandläkaren. Efter det åkte vi hem till mig och efter ett par timmar for han hemåt igen. Har sedan dess bara suttit vid datorn och lagat lite mat till familjen. Haha åt alldeles för mycket och kunde inte gå från bordet förrän efter 10 minuter eller något. Känner mig fortfarande sjukt mätt efter ca 7 timmar. xD Haha. Nog nu.

Ursäkta de ständigt för långa inläggen. :)








Jenny Larson











Freak

Kategori: Allmänt

Jag har hittat min riktigt dröm-man, när jag såg honom i det nya gleeavsnittet så började jag helt seriöst att GRÅTA! Vet inte vad jag kände riktigt, men antagligen en blandning av lycka och "jag kommer aldrig ens få träffa honom". Haha ja, jag är väldigt girly så att säga när det kommer till Glee och snygga killar. :)

Mannen är hyfsat okänd förutom detta Gleeavsnitt, men hans namn är Samuel Larsen och jag måste lägga upp några bilder på honom.

Här är en video på framträdandet som gjorde mig galen.

http://www.youtube.com/watch?v=mbUeKyzAiqU





Ja fyfan, dör.


Jenny Larson

Helg..

Kategori: Allmänt

Helgen har faktiskt inte vart super.. Var i fredags en sväng på harrys i Lidköping men drog då hem efter en halvtimme då de jag skulle hänga med inte dök upp eftersom en av dem låg och spydde på förfesten. Igår åkte jag Clara, Elin och Bea till kronan vilket sög egentligen. xD Visst, kul å träffa gamla bekanta man annars aldrig ser men musiken SÖG och alla knödde som fan. :P Eller, det var ju bra låtar egentligen men DJn gjorde inte bra ifrån sig annars, han tog bort all text och körde bara beatet i typ 5 minuter. Ne fyfan.

Sen var ju sällskapet av tjejerna riktigt bra men ingen av oss kom lixom in i hela grejen. De höjde konstant musiken och till slut var jag tvungen att hålla för öronen. Vi dansade mycket men samtidigt bara väldigt lugnt. Jag längtade bara efter toabesök och rökapauser hela tiden så jag kunde slippa dansgolvet. :P

Sedan väntade jag ju på "Sexy and i know it" hela kvällen och den kom ju aldrig. :( Så vi drog strax innan halv 2 eftersom alla hade tröttnat. Väl i garderoben så säger Clara - "Haha, den låten kommer säkert komma nu när vi går". Och självklart såfort vi gått utanför så börjar den jävla låten. :P Men det var väl ändå skitsamma.

Nu ska jag bara sitta i soffan hela dagen och må dåligt för jag är sjuk.. Jag känner mig febrig, har svårt att andas och så har jag ju såklart min blåskatarr också. Sen mår jag SKITILLA. :( Tur att jag inte drack igår för då hade jag nog legat på toan hela dagen idag.

Jenny Larson

Sjuk

Kategori: Allmänt

Började igår morses känna av känslan från urinvägsinfektion och fick nästan panik då jag mindes förra gången jag hade det. Det var det värsta jag varit med om i hela mitt liv då jag började känna av det på en tisdag sist också men tänkte att det inte var någon för jag hade inte haft urinvägsinfektion sen jag var liten. Tiden gick och det blev värre för varje dag. Jag skulle vara hos Camilla över den helgen och tillbringade tiden på toaletten. Jag sov på toan under natten och grät av smärta. Dumma mig, varför hade jag inte bara gått till vårdcentralen direkt?
Efter natten med endast en timmes sömn och massor av alvedon sprang jag till vårdcentralen och fick medicin. Jag har för mig att jag gick dit på lördagen eller söndagen men vårdcentraler brukar ju inte vara öppna då? Så det kanske till och med var på måndagen. Jag fortsatte också ha ont i ryggen och njurarna under veckan vilket ledde till fler akutbesök. Fick FEL medicin och allt möjligt, hatar verkligen sjukhus. Vårdcentraler suger också egentligen men de är ju bättre än sjukhusen måste jag säga. :P Jag överlevde i alla fall sist. :)

Jaja, eftersom min kära mor arbetar på vårdcentral och jag har svårt att ta mig in till någon så ringde jag henne så att hon har med sig test och antibiotika hem ifall det visar positivt, vilket jag är väldigt säker på, känner ju igen känslan som sagt. :P

Dock kom hon hem tidigare från jobbet kräkandes.. hoppas verkligen inte det är magsjuka eller kanske maten vi åt igår? :S Man känner av illamående och sådant bara för det haha, säkert inbillning. :)

Artie <3


Jenny Larson

Svårt att somna

Kategori: Allmänt

Hade inatt enormt svårt att somna.. Jag lade mig vid halv 1 (vilket är rätt så tidigt) eftersom jag haft svårt att somna andra nätter så tänkte jag väl att det inte skulle ta längre tid att somna och jag skulle få mer sömn tills kl 11 då jag vill gå upp. Jag började med att försöka sova i en halvtimma men jag var verkligen helt klarvaken. Inte kul att bara ligga och vrida sig så jag tog min ipod och mobil och spelade några spel i hopp om att bli tröttare vilket jag brukar bli när jag gör det. När jag började bli tröttare efter en timmas spel så lade jag mig för att somna, men klart som fan så blir man pigg igen. Damn.

Jag satte på datorn ett tag också i desperation. Väl på internet klickade jag fram Existenz och hamnade läsandes på http://existenz.se/out.php?id=49028 den här tråden som då börjar med att en arg kvinna skriver om att hon kom hem till sin man och hittade honom runkandes och ska nu slänga ut "det äcklet". Det var intressant läsning haha, skrattade först men blev sedan mer och mer irriterad. Var helt stört att läsa om hur vissa tyckte att man var otrogen när man onanerar och att det är en vidrig sak att göra och att man inte respekterar sin parner ifall man gör det..? Alltså vad fan vilka människor det finns.

Jaja, jag skickade mitt sista klagsms till Viktor kl 05:07 och jag vet att det tog kanske 10-15 min från att somna därifrån. Vilket betyder att jag legat i sängen i 5 timmar och bara försökt somna, det måste nog vara rekord för mig del.

Nu ska jag upp och spela Sims 3 på Jonas dator när jag väl har chansen. :P


Jenny Larson

Tv-kväll

Kategori: Allmänt

Suttit framför tvn hela kvällen. Sett på Biggest Loser, Sofias Änglar, Byggfällan, Mammor & Minimodeller, Chefen Undercover, Familjen Annorlunda, How cleen is your house, och nu tillslut Får vi följa med? med Filip och Fredrik. Haha detta programmet är ju heelt otroligt ju! Ett väldigt roligt projekt som man gärna hade följt med på egentligen.

Har idag vart på arbetsförmedlingen vilket känns bra så jag kan få pengar om jag inte får jobb snart. Viktor skulle kommit tillbaka hit ikväll också men han glömde bort tiden och blev kvar hemma. Det är vår månadsdag faktiskt, dock bara en månad hittills men är väl trevligt att ha koll.

Ska ta och se det nya How i met your mother-avsnittet, sedan sova eller kanske till och med se Puss in boots. :)

Jenny Larson

Emelie's födelsedag

Kategori: Allmänt


Grattis på din dag Emelie! :D



Idag har vi firat lillasyster Emelie som fyller hela 17 år. Vi hade släktingar och syskon över på tacos och fika. Det var trevligt och GOTT. Synd bara att jag vart lite bakis, supertrött och sjuk i kroppen. Tyvärr inte fått någon bild på födelsedagsbarnet eller någon alls för den delen.. Hade kameran på laddning inför kalaset och glömde den på rummet.

Åkte till Johannes med Matilda igår där Thörner och Johannes väntade. Sedan ramlade Anton, Viktor, Emil, Gabriella, Albert, Emelie och Sääf in. Det var en fin blandning av folk som gjorde kvällen nära underbar! Ölspel, fingret på glaset och bara roliga samtalsämnen. Några drog vidare till backstage efteråt men eftersom hälften av oss inte kände för det alls så begav vi oss hemåt runt 10. Det var ändå en bra tid dock kom man ju hem full. :P Sedan fick man samtal av en full Johannes kl 3 på natten som undrar vad man gör bara.. Haha, kunde inte somna på länge efter det heller och hade mig en riktigt jobbig natt då jag bara vaknade hela tiden och kunde knappt somna om. Men det var ju roligt igår i alla fall.

Snodde Alberts bild från igår på oss då vi härmar en grinig Flinck.



Idag var ju också riktigt roligt men var så trött så var inte riktigt lika trevlig jag hade velat vara. Sedan sa Viktor mitt i allt att han skulle åka hem senare vilket inte gjorde mig gladare precis. Mår ju skit så jag hade sett fram emot att han skulle ta hand om mig som jag brukar göra med honom när han är sjuk men nene så kan det ju vara.

Ska snart se The Change Up men min älskade Ryan Reynolds och den otrolige Jason Bateman. Har inte sett varken trailer eller vet vad den handlar om men med de skådisarna kan det väl ändå inte bli dåligt? Plus att jag ha en förmåga av att tycka att nästan alla filmer är bra. :P

Ska deppa och tjocka mig i brist på min man som jag lämnade av vid tåget för två timmar sedan med en grinig hejdå-kram.



Jenny Larson

Ansiktsmask

Kategori: Allmänt


Ansiktsmask alabama!

Snart middag och sedan mot grästorp! Min man kommer antagligen med hem ikväll. :)

Jenny Larson

We are young

Kategori: Allmänt

Ska idag till Grästorp verkar det som. Johannes har "drop in" efter kl 17 och då blev jag ju lycklig och trodde det bara var hemmafest men det blir visst backstage efteråt och eftersom jag inte fått mina pengar ännu så har jag ju egetnligen inte råd med det så vi får se vad som händer. Precis skrivit till Sara och frågat om vi kanske kan gå hem till henne och fortsätta efter isåfall för det verkar inte vara någon av oss som vill till backstage. Hoppas hon svarar snart bara. :)

Är ju kalas för Emelie imorgon som fyller 17 och behöver ha allt planerat så jag kommer ikväll. Idag fungerar tyvärr inte "Det löser sig!" som alltid annars brukar vara regel. Ska se om man får med sig Rebecka och Bea ikväll också då. :) Hehe.

Hade verkligen en underlig dröm inatt. Först var jag väl på en fest på ett berg vid havet och där tog jag ett glas vin, en shot och en white russian och helt plötsligt vaknade jag upp (i drömmen) dagen efter och mindes inte något. Jag hade tydligen vart stupfull och rullat runt på en strand? Haha.. Sedan var jag på en ny fest med Sandra, Vickan och Rebecka. De gick iväg i en minut och när de återvände så skällde jag ut dem som fan, varför vet jag inte. Men det slutade med att jag gick därifrån och när jag öppnade ytterdörren så stod det massor med vakter där som skulle stoppa festen eftersom vi varit för högljudda. Jag gick ut, tog en bil och åkte till en affär i vad som skulle föreställa Vara. Jag gick in och så dog någon där, vet inte om det var jag som dödat någon men jag smög därifrån och började köra snabbt från platsen. Jag var plötsligt i någon GTA värld och ifall jag körde på någon eller något sådant så skulle polisen komma efter mig. :P Jag körde ner för en backe och in i en stillastående bil. Utanför stod något storts gäng som skjöt sönder hela min bil och jag dog ju då såklart. Jag såg nu från ögonen på en av gängmedlemmarna som stod vid en vält lastbil. De höll fast en tant som hade kört lastbilen, de skrek på henne och slet upp lastdelen där det var kanske massor med människor, de mördade alla inom några sekunder och damen bara skrek. Det fanns en storts liten lastgrej också för väskor som de slet upp, det föll ut massor med väskor och i mitten fanns en lite pojke hon hade gömt där ifall någon skulle hitta lastbilen så skulle i alla fall han överleva. De skar halsen av honom och jag såg nu från tantens ögon. De gick fram och slog tanten (mig), de tog sedan en kniv och skar ett sorts V i ansiktet. De lämnade mig och åkte iväg. Jag låg på marken och hoppades polisen skulle komma. Precis när jag såg blåljusen så vaknade jag.. :) Så himla "verklig" och knäpp dröm. Det var verkligen detaljerat. :P

Lyssnar nu på musik, ska hjälpa mina syskon att städa lite och sedan göra mig klar inför kvällen.


Jessie's girl och I'm the only one är på repeat just nu!


Jenny Larson

Rubriker suger

Kategori: Allmänt

Har städat nästan hela dagen och har fortfarande inga riktiga planer för ikväll. Det blir kanske nåt med Bea och Matilda men vi får se eftersom Bea inte har svarat ännu och hon var ju trots allt sjuk igår. När mamma kom hem var hon himla nöjd med min städning av tv-rummet på övervåningen, det tog riktigt lång tid att städa så det var ju skönt. Nu är det priiima fint och undanröjt! :D

Har skrattat åt denna video också sedan igår.

http://jesper.nu/video/47957

Är verkligen tvungen att dela den med alla jag känner för den är något av det BÄSTA jag någonsin sett! xD

Imorgon ska jag och Viktor antagligen ta en sväng till Borås. Efter det ska jag antagligen till Sara eller hänga med Johannes som sagt. Ska städa mer imorgon då Emelie har kalas på söndag och huset är i stort behov av att storstädas.. :P

Fick inte pengarna igår men ska väl förhoppningsvis få de idag. Hade tänkt beställa batteriladdare till wiikontrollerna idag eftersom kontrollerna verkligen käkar upp dem. Min hårddisk fungerar fortfarande inte. :( Jaja..
Jenny Larson

Noo

Kategori: Allmänt

Skulle lägga in en bild från hårddisken och nu märkte jag att den inte fungerar :( DEN MÅSTE FUNGERA, har glee där på och alla mina bilder...


Jaja, jag får väl meka lite då, musiken gör mig ändå glad så de e inga probleeem. Jag har min man, min musik, min familj och mina ÄLSKADE vänner. Mina så kallade pirater och ninja turtles. Får se till att ringa dem idag!

Nu kom nog min käre far genom dörren också! Gött, vi träffas ju bara en gång i veckan verkar det som. Men jaja, häije :)


Jenny Larson

 

Red solo cup

Kategori: Allmänt

Är riktigt festsugen nu men har ännu inga riktiga planer inför helgen.. Attan! Ska väl kanske på fest med Grästorpsgäng på lördag men annars blir det väl mys hos Sara. Vilket som spelar väl ingen roll egentligen men hade vart kul å festa till det imorgon också kanske. :)

Satt och sökte jobb igår, sökte kanske 10 st, det kändes dock som 20-30 st men när jag kollade på listan efteråt var det ju inte riktigt så.. Man får väl hoppas att jag får svar från något av dem i alla fall. Jag söker inget speciellt just nu heller utan bara allt som inte kräver massa utbildning och erfarenhet.

Har väl inte gjort något speciellt idag, spelat sims, mario kart och bara tänkt på pengar och räkningar. Ska få mina pengar av Carolina och Amanda idag från lägenheten i Barcelona och så. Det blir väl 3600:- ungefär och allt går till att betala tillbaka pengarna jag lånat av familj och Viktor till olika saker. Känns skönt att få typ ALLT betalt idag :D Så kan jag göra vad jag vill sen när jag får mina första löner. När jag nu får jobb vill säga. ;P

Ska ta och se det nyaste glee-avsnittet idag, har längtat ordentligt men ville sätta jobbsökande och pengaräknandet före det vilket fungerade riktigt bra eftersom jag äntligen fått det gjort. Känns som att jag är på gång nu, yeay!

Ska färga Emelie´s hår idag också och försöka få sminka henne lite, kanske till och med få ta några bilder. Älskar att göra sånt men alla vägrar ju, måste tjöta mer. :)



Jenny Larson


Ice Ice Baby

Kategori: Allmänt

Hallåee!

Skulle tända en bordslampa igår, hade huvudet precis vid lampan medans jag tände och då blixtrade den till.. Har alltså sen dess haft rejäl huvudvärk och till och med migrän igår kväll. Inte skitroligt då, sen har jag ju INGET att göra heller. :P Har bara blivit film och skoj med mina syskon och min mamma.

Har alltid gillat superhjältefilmer och sånt där men nu har jag sett extremt mycket sånna filmer och jag verkligen ÄLSKAR det! Längtar sååå himla mycket till Avengers filmen som ska komma i slutet av april. :D Wieee!

Har spenderat dagen med att försöka övertala Emelie att få klippa och färga hennes hår.. Men svaret är självklart "NEJ!". Haha sure, jag har aldrig klippt någon innan men jag måste ju göra det för att bli bra? Och ärligt talat, lite sned toppning hade hon nog inte dött av. :P

Försöker hitta någon som vill klippa mig också för det spelar ju inte så stor roll bara jag får bort allt slitet. Går ju att åka till frisören efteråt om det blir kaos. ;)


Ska se det nyaste Glee-avsnittet nu! Har längtat som tuuusan och nu är det äntligen här! Lyssnat på Glee heeela dagen och jag kan bara inte få nog. :D Jaja, hej&hå!



Jenny Larson