jennyylarson

Sista kvällen i Barcelona

Kategori: Barcelona

Imorgon far jag ÄNTLIGEN hemåt! :D Ska bli sååå skönt, har verkligen var redo att åka hem i 2 veckor nu ungefär, förutom att jag inte köpt alla julklappar då vill säga. Jag har vart ganska grinig de senaste dagarna men har försökt att inte vara otrevlig mot mina oskyldiga roomies. :) Det är bara så tråkigt att känna att man verkligen vill hem och bara vänta på det, pheew. Men imorgon ska jag heeem. :D Det har verkligen vart jättemånga som skrivit till mig hemifrån och sagt att de längtar tills jag kommer hem, att de räknar ner, precis som jag. De undrar när man kan träffas så snart som möjligt och jag gör så mycket planer att det är svårt att hålla koll. :) Åhh wunderbar.


Jag kommer såklart sakna allla här också men jag ska komma och hälsa på alla, semestra här är ok vill bara inte bo här. :) SÅ VI SES


När jag landar blir jag hämtad av familjen och då beger vi oss mot Göteborg för att äta middag och bowla, som ett litet tidigt julfirande tillsammans. :)


På fredag kväll kommer Viktor till mig också och på lördag ska vi vara med Bea och Matilda hela dagen. Senare på kvällen blir det antagligen kronan med alla kära vänner, hoppas jag träffar alla jag önskar träffa.


I nästa vecka ska jag antagligen vara med familj och vänner och ta igen all tid.

Hela december känns ändå planerad på något sätt förutom att jag inte bestämt mig för vad jag ska göra på nyår men det tar jag när jag kommer hem. :)


Så imorgonimorgon äntligen far jag hem.. SES DÅ! :D


Låter några bilder sammanfatta min resa


Fest, sov/mys och fest igen.

Ciao

- Jenny

Sjuk

Kategori: Barcelona

Linn fick forra veckan ont i halsen m.m, sedan fick Anneli det ocksà och saklart borjade jag kanna av i halsen for nagan dag sedan.. Inatt kunde jag knappt sova pga halsont, feber, snorig nasa och for att Anneli snarkade haha. :P Nu maste jag dock ge mig ut pa shopping med min snoriga nasa och tjocka huvud. BLIR GOTT!

Hellyeah

-Jenny

Kapten Död

Kategori: Barcelona

Hehe, helgen tillbringade jag och Anneli i Sitges på båten med våra kära vänner. Vi hade riktigt skoj och jag fick mig ett nytt smeknamn genom piratkonversationer och skämt, det slutade alltså på Kapten Död. Har inte så mycket att skriva egentligen mer än att jag åker hem om 10 dagar och även om jag egentligen inte tänkt det så tror jag tyvärr att jag stannar hemma.. Har tröttnat på staden lite, det är alltid samma grej. Killar som skriker efter en, tafsar på en, rånar en, håller fast en och det är alltid samma fester. Alltid bråttom att göra sig iordning och sedan behöva springa till utestället för att inte behöva betala. Ne, jag har nog fått nog av Barcelona för nu och det känns helt Ok. :) Kanske kommer tillbaka i framtiden men jag gissar på att jag väljer någon annan stad istället.


Imorgon ska vi shoppa julklappar och allt möjligt och det hade jag inte haft råd med om jag skulle stannat, fick sämre lön än de sa när jag slutade så hade vart rätt så tajt med allt. :P Jaja, tar sån tid att lägga upp bilder på bloggen så jag lägger bara upp på facebook istället, men ni har ju mig där också. Ciao. :)